Himlaspel

Big Image

En annorlunda väg mot självkännedom

”Himlaspel” är namnet på denna skapelse - ett interaktivt astrologiskt bildspel på CD - med ett hundratal illustrationer, noga utvalda efter just ditt horoskop. Himlaspelet erbjuder dig unika möjligheter att komma till djupare insikt om hur planeternas energier opererar i och genom din personlighet. Detta bildspel ger dig tillgång till lättanvända och mycket effektiva ”nycklar” till dina inre ”dörrar”, som hjälper dig fram på helt nya vägar mot självkännedom.

Planetställningen i födelseögonblicket utgör en kosmisk spegelbild av ett unikt energimönster som söker sin blomning genom din personlighet. Genom detta mönster frigör du din personliga lyskraft. Detta är ett helt igenom personligt komponerat bildspel, exklusivt designat efter just ditt horoskop. Jag översätter hela ditt födelsehoroskop i symboliska bilder med förklarande texter som illustrerar de energier som var verksamma i det ögonblick du föddes.

Följ dina inre ”vägvisare”

Att bildspråket är något väldigt kraftfullt kan vi lätt förstå genom de sätt på vilket vårt undermedvetna ständigt meddelar sig genom våra drömmar och fantasier. Illustrationerna syftar till att öka din förståelse, på en rent intuitiv, undermedveten nivå, bortom det mentala planet, för vad som utspelas mellan dina ”planetariska” delpersonligheter. Den här produkten är huvudsakligen uppbygd kring dina planetsviter.

Beställning och ytterligare information

Big Image

Priset för ett Himlaspel är 1200 kronor, plus moms. Och eftersom jag vill låta denna produkt göra reklam för sig själv erbjuder jag dig dessutom en muntlig genomgång av dina planetsviter i form av en telefonkonsultation. Himlaspelet passar även utmärkt att ge bort som present.

Himlaspelet går även att beställa som ett kompendium innehållande cirka 20 sidor vackra färgutskrifter med textförklaringar. Priset för ett sådant kompendium med illustrationer av dina planetsviter är 800 kr, plus moms.

Presentation:

ImageLite om mig och hur allt började
Jag är född i Stockholm i slutert av mars (i Väduren) och uppvuxen i Södertälje. Mitt intresse för astrologi väcktes... Läs mer

ImageKonsultationer
En konsultation innefattar ett personligt besök som tar cirka 90 minuter. Där samtalar vi med... Läs mer

 

ImageHimlaspel
En annorlunda väg mot självkännedom ”Himlaspel” är namnet på denna skapelse - ett interaktivt astrologiskt bildspel på CD - med ett hundratal illustrationer, noga utvalda efter just ditt horoskop... Läs mer

Kontakta mig:

ImageKontaktuppgifter:
Rapsgatan 3 (bakom Eriksdalshallen vid Ringvägen på Södermalm). Telefonnr: 08-640 88 64, eller email info@himlaord.nu.

ImageTillbaka till hem:
Välkommen till min lilla utpost i cyberrymden! Så trevligt att du hittade hit! ”Himlaord” är förstås en.... Läs mer

>