Konsultation

Big Image

En konsultation innefattar ett personligt besök som tar cirka 90 minuter. Där samtalar vi med utgångspunkt från ditt födelsehoroskop. Samtalet spelas också in digitalt så att du får det på en CD-skiva som du antingen kan spela upp i din dator eller din musikanläggning. Du har även möjlighet att beställa diverse utskrifter av ditt horoskop direkt från min beställningssida

Förändra ditt liv med astrologi!

Jag har under mina snart fyrtio år som astrolog insett vilken kraft som förståelsen av det egna horoskopet kan ha när det gäller att förändra livet i positiv riktning. Jag har också insett att en maximal utväxling av denna process kräver tid, tid för att ta in sitt eget horoskop och låta insikten få en konkret påverkan.

För att den astrologiska konsultationen ska ge det bästa resultatet för dig i ditt liv har jag tagit fram en modell där vi träffas vid tre tillfällen.

1. Jag ger dig de grundläggande pusselbitarna. Och med utgångspunkt från dessa får du saker och ting att fundera över och ta fram exempel på sidor i din personlighet som du finner det särskilt angeläget att försöka förstå och komma till rätta med.

2. Efter 1-3 veckor, diskuterar vi dina exempel och pratar om olika sätt att förhålla sig till de utmaningar du upplever, och hur du ska kunna använda energierna i ditt horoskop på bästa sätt. Vi går igenom fortsättningen av dina planetsviter och du får ett nytt uppdrag att ta fram exempel till nästa gång.

3. Efter ytterligare 1-3 veckor, diskuterar vi dina exempel och pratar vidare om hur du skulle kunna lyfta fram och förstärka de positiva sidorna av din personlighet. Avslutningsvis får du en indikation om det kommande årets utmaningar och vi pratar om hur du på bästa sätt kan möta dem.

Om du sedan vill, kan vi efter cirka ett halvår stämma av hur du känner dig, hur du lyckats bearbeta dina utmaningar, och hur du fortsättningsvis kan möta dem med fördjupad insikt om dig själv.

 

Observera att detta endast är ett förslag på behandlingsmodell. Det går naturligtvis lika bra att endast boka en enstaka konsultation. Det bestämmer du själv!

 

Besöksadress: Rapsgatan 3 (bakom Eriksdalshallen vid Ringvägen på Södermalm). För mer information och tidsbeställning är du välkommen att ringa: 08-25 65 68, eller skriva till info@himlaord.nu

Presentation:

ImageLite om mig och hur allt började
Jag är född i Stockholm i slutet av mars (i Väduren) och uppvuxen i Södertälje. Mitt intresse för astrologi väcktes... Läs mer

ImageKonsultationer
En konsultation innefattar ett personligt besök som tar cirka 90 minuter. Där samtalar vi med... Läs mer

 

ImageHimlaspel
En annorlunda väg mot självkännedom ”Himlaspel” är namnet på denna skapelse - ett interaktivt astrologiskt bildspel på CD - med ett hundratal illustrationer, noga utvalda efter just ditt horoskop... Läs mer

Kontakta mig:

ImageKontaktuppgifter:
Rapsgatan 3 (bakom Eriksdalshallen vid Ringvägen på Södermalm). Telefonnr: 08-640 88 64, eller email info@himlaord.nu.

ImageTillbaka till hem:
Välkommen till min lilla utpost i cyberrymden! Så trevligt att du hittade hit! ”Himlaord” är förstås en.... Läs mer

>