Kurser & Föredrag


Big Image


 

 

Kurs i Astrologi på Spanska solkusten

den 22- 29 april 2019

 

En vecka i centrum av vårt eget inre universum

 

En kurs för dig som vill fördjupa din kunskap inom astrologins möjligheter till personlig självkännedom och utveckling. Genom den andalusiska atmosfären, och personligt stöd hjälper vi dig med återhämtning av energi samt nya kunskaper om dig själv och hur astrologi kan vara ett värdefullt redskap för din personliga växt och utveckling.

Vi bor och har kurs i Cortijo Barranquero i byn Los Romanes på Spanska solkusten,
cirka 1 timmes bilresa från flygplatsen i Malaga.

I programmet ingår även utflykt till Medelhavets strand, samt den vackra moriska byn Comares.
Vi bor tillsammans i dubbelrum i privat villa, ett äldre Lanthus med privat pool och trädgård.
Villan ligger omgiven av olivlundar, berg och vita grannbyar. Här vankas det
frukost på terrassen med vidsträckt utsikt över det Andalusiska landskapet.

Se film om Andalusien

Kursprogram

Med den här kursen kommer jag att lägga en särskild tonvikt på Planetsviterna, vad jag menar med det levande horoskopet. Planetsviterna är min egen metod att tolka ditt födelsehoroskop som jag utvecklat under cirka trettio års tid. Metoden erbjuder ett fantastiskt redskap att kunna få inblick i din egen personliga "teaterföreställning", i "pjäsen om ditt eget liv". Himlakropparna i solsystemet ger en återspegling av dina psykologiska delpersonligheter. Den turordning de intar i ditt födelsehoroskop i det ögonblick du gör entré på livets scen avslöjar vad "pjäsen om ditt liv" egentligen handlar om och vad det är du kan lära dig av den.


22 April
19:00 INTRODUKTION AV ASTROLOGIKURSEN
En genomgång av kursprogrammet och eventuella synpunkter kring upplägget av kursen, samt en kort presentation av oss själva. Lättare kvällsmåltid.

 

23 April

Kl. 9.00 Frukost
Kl. 10.00 Guidad tur genom byn, butiker, bageriet, olivkooperativet, restauranger. Möjliget att äta lunch.
Kl. 13.30-16.30 ASTROLOGIKURS I CORTIJO BARRANQUERO MED WILHELM

ASTROLOGI – VÅRT INRE MIKROKOSMOS
En summarisk inblick i astrologins symbolvärld - stjärntecknen, husen, de fyra elementen. Här tittar vi även närmare på himlakropparna i rollen som våra delpersonligheter och hur dessa gestaltar sig i våra liv – ”vårt personliga psykodrama”. För att kunna leva i mer direkt kontakt med våra "planetenergier" - behöver vi få en inblick i dynamiken i det samspel som pågår mellan våra delpersonligheter. Som underlag till den här genomgången kommer jag att plocka valda exempel ur deltagarnas födelsehoroskop.
Kl. 18.00 lättare middag i vår villa.

24 April

kl. 8.30 Frukost
Kl. 10.00. Utflykt till stranden, kanske ta ett dopp, äta lunch och baravara
Kl. 14.00-17.00 Astrologi kurs PLANETSVITER - EN KOSMISKT RINGDANS
En presentation av metodiken och de astrologiska/psykologiska faktorer den grundar sig på.
KÄRLEK ELLER RÄDSLA - LEVARE ELLER ÖVERLEVARE
Vi funderar över skillnaden mellan vad det kan innebära att leva i direkt (autentisk), respektive indirekt (kontrollerad) kontakt med våra delpersonligheter.


25 April

Kl. 8.30 Frukost
Kl. 11.00 Naturpromenad i Los Romanes vackra landskap.
Kl. 12.00 Lättare lunch
Kl. 13.00-16.30 Astrologi kurs PLANETSVITER - Rörelsedynamiken.
Utveckling eller inveckling. En vidare utveckling av skillnaden mellan att leva i direkt eller indirekt kontakt med planeternas energier. Här applicerar vi samma tankegångar på planeternas rörelseriktning, d v s skillnaden mellan att följa planeternas egen naturliga rörelseriktning, eller att ”gå mot strömmen”.
MÖT DIG SJÄLV I DIN EGEN ”FRIZON”
Föreställ dig ett tidlöst, redan fulländat utrymme i dig själv, bortom ditt världsliga jag och den självimage som mejslats fram ur din personliga bakgrundshistoria.


26 April

Kl. 8.30 Frukost.
Kl. 10.00-13.00 Utflykt till den vita byn Comares. Utflykt med lunch (lunch ingår ej i priset)
Kl. 14.30-17.00 Astrologi kurs PLANETSVITER I PRAKTIKEN
Med utgångspunkt från deltagarnas egna horoskop använder vi hela den här dagen till att presentera exempel på hur planetsviterna återverkar genom vår psykologiska ”makeup”. Här lämnar vi även generöst med utrymme för frågor och funderingar!
GENOMBROTTSPUNKTER
En genomgång av våra individuella planetmönster med betoning på blockeringar och möjliga öppningar. Solen – mitt självförverkligande, Mars – mitt mod att våga stå upp för mig själv, Jupiter – min personliga utveckling, Saturnus – min verklighetsgrund, Uranus – min frigörelseprocess, Neptunus – mina drömmar och förhoppningar,
Pluto – transformera min fruktan.
Lättare kvällsmåltid i Villan.

 

27 April

Kl. 8.30 frukost
Kl. 12.00 Lättare lunch
Kl. 13.30-16.30 Astrologi kurs MÅNENS NODER - VÅRT SJÄLSMINNE
Vi går igenom symboliken för nodernas placering i de tolv stjärntecknen. Här utgår vi från den södra noden och de karaktärsdrag vi uttrycker genom vår karmiska prägling från tidigare inkarnationer. Därefter undersöker vi den norra noden och funderar över de kvalitéer vi behöver tillföra under denna livstid för att skapa balans mellan bägge noderna

 

28 April

Kl. 8.30 Frukost
Kl. 12.00 lättare Lunch
Kl. 13.00-16.30 Astrologi kurs och kursavslut FRAMTID - ÖDE ELLER FRI VILJA
Transiter är den mest använda metoden att göra astrologiska förutsägelser. Här kommer jag först att presentera själva metoden. Därefter gör vi en gemensam kartläggning utifrån deltagarnas egna horoskop och spekulerar fritt kring vårt nuvarande och fortsatta levnadsöde. Om tiden medger tar vi oss även en funderare över det rådande världsläget – vart är världen på väg?
Kl. 18.00 Avslutningsmiddag (ingår ej i priset)

 

29 April

Frukost och hemresedag
Programmets innehåll, tider mm kan ändras.Med denna kursvecka vänder jag mig både till dig som redan varit kund hos mig och till dig som är intresserad av astrologi och gärna vill lära dig mer om denna spännande kunskap. Det krävs inga särskilda förkunskaper i astrologi för att du skall få en god behållning av denna kurs. Jag försöker så långt som möjligt anpassa kunskapsnivån efter deltagarnas förståelse.

 

Det främsta syftet med denna kurs är att ge dig en meningsfull förståelse av alla de märkliga ”hieroglyfer” som ditt födelsehoroskop består av. Många av mina tidigare kunder har även efterlyst behovet av en meningsfull uppföljning och vidareutveckling av den information de redan fått om sig själva genom sina födelsehoroskop. Syftet med kursen är således att med stöd av astrologin och med vägledning av våra födelsekartor söka återknyta kontakten med dem vi innerst inne redan är, men kanske inte riktigt vågar tro på. I den här kursen lägger jag en alldeles särskild betoning på Planetsviterna - vad jag menar med
”det levande horoskopet”.


Det finns fantastiska fördelar med att få ”uppleva” sitt horoskop tillsammans i en grupp. Det ger oss möjligheter att spegla oss i varandra och upptäcka sidor av oss själva vi kanske valt att blunda för. Horoskopet kan liknas vid en karta över våra ”delpersonligheter” och genom att upprätta en inre dialog med den unika situation som avtecknar sig i vårt födelsehoroskop får vi hjälp att bli medvetna om den speciella ”energispänning” vi är laddade av och därmed öka vår förståelse för vad den vill med oss själva och våra liv.

• Allt du behöver ha med dig på resan är din nyfikenhet och ditt födelsehoroskop. Om du inte redan har ditt horoskop så får du beställa det av mig. I så fall behöver du bara fylla i dina födelseuppgifter längst ner på min beställningssida.

 

OBS! Om du vill försäkra dig om en plats kan du sätta en bock i rutan "Intresseanmälan till Astrologikurs i Los Romanes 22 - 29 april 2019" längst ner på min beställningssida.

Du kan även passa på att sätta en bock i rutan ”Håll mig informerad om kommande kurser”, om du endast önskar få fortlöpande information om mina evenemang.

* Priset för denna kursvecka är 8.900 kr.
* I priset ingår kurs med Wilhelm, logi, frukost, utflykter, samt lättare lunch och kvällsmåltider.

* I priset ingår ej flyg till Malaga, samt transfer t/r flygplatsen, eller reseförsäkring.
* Kontakta oss för prospekt, eller om du har övriga frågor kring arrangemanget!
* Antalet platser är begränsat till max 8 deltagare!
* Invänta klartecken innan du beställer flygresa!

 

För information och kursanmälan kontakta:

 

Wilhelm info@himlaord.nu 070 622 49 85

Frågor kring kursen, samt anmälan!

Wilhelms FB-sida Himlaord - astrolog Wilhelm Axling

Kristina kristina@kbte.com 070 376 09 55

Praktiska frågor kring flyg och transfer!

Kristinas FB-sida Touch Education

 

 

Kursvecka i Los Romanes på spanska solkusten

Image Los Romanes

En oerhört charmig, pitoreskt liten by belägen i den sagolikt vackra Venueladalen, cirka två mil rakt norrut från kusten

Image Astrologen smider planer inför kursveckan

Blir man inte inspirerad i den här miljön, så får man faktiskt skylla sig själv.

Image Kristina, vår förtjusande researrangör

Jösses, så bra hon är på att fixa och ordna med allt. Bara att luta sig tillbaka och njuta av livet.

Image Comares

Högt, högt uppe på toppen av berget ligger denna vackra moriska bergsby som vi kommer att besöka.

Image Sååå mycket läckra spanska maträtter

Det blir inte bara soppa, vågar jag lova. Men just den här typiska spanska Gazpachon är supergod

Image Bara-Vara-Tid

Don't worry. Det blir mycket tid till att bara koppla av och njuta av gemenskapen och det underbara klimatet.

Image Medelhavet
Håller vanligtvis en angenäm badtemperatur till långt in på hösten.

Image Egen pool
Annars har vi ju vår underbara pool att svalka oss i

Image

>